Mijn korting is niet geregistreerd

Dit kan in sommige gevallen voorkomen. Als u na 48 uur nog geen korting heeft ontvangen op uw account kunt u contact opnemen via ons contact formulier. Hierbij is het belangrijk dat u een geldige aankoopbevestiging meestuurt waar de volgende informatie duidelijk op vermeld staat:

1. aankoop bedrag
2. datum
3. tijd van de aankoop
4. webshop

Wij zullen voor u onze uiterste best doen om de korting als nog te ontvangen. In veel gevallen kan dit soms enige tijd in beslag nemen (1 maand). Aankopen die langer dan 1 maand geleden zijn gedaan kunnen wij helaas niet meer verwerken.

Computer instellingen:

Is dit uw eerste bestelling of gebeurt het missen van kortingen regelmatig? Dan is het verstandig om uw computer instellingen te checken. Zie hier voor meer informatie.