Ik heb veel gemiste aankopen, hoe kan dit?

Shopfish zou over het algemeen automatisch alle aankopen die je doet moeten registreren in je account. In enkele gevallen komen aankopen niet door op een account. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Hieronder leggen we alle mogelijke oorzaken uit.

Melding op ShopFish over cookies:

Zodra u inlogged bij ShopFish voeren wij een test uit om te kijken of uw computer instellingen goed staan. Indien dit niet het geval is geven wij u een melding. Wij slaan het resultaat van de test ook op in uw account. Indien u een gemiste aankoop doorstuurt en de test was negatief op de datum van de aankoop, dan zullen wij de aankoop niet in behandeling nemen. Wij ontvangen dan namelijk ook geen vergoeding op de aankoop.

Adblockers & Anti Spam/Virus software:

Indien uw gebruik maakt van een adblocker op uw computer zullen aankopen gegarandeerd niet doorkomen in uw account. Dit omdat deze adblockers al het cookie verkeer blokkeren en daarmee dus ook de registratie. Sommige Anti Spam/Virus programma's doen het zelfde.

Check:
Of u een anti Add/Virus/Spam programma heeft draaien, zo ja pas instellingen aan dat deze cookies niet verwijderd.

Oplossing: Schakel de adblocker geheel uit als u aankopen doet via shopfish. Alleen uitschakelen voor shopfish is niet voldoende!

Cookie settings:

Shopfish weet aan de hand van cookies (kleine data bestandjes op uw computer) of een aankoop is gelukt of niet. Indien uw computer geen cookies accepteert kunnen wij ook geen aankoop registreren op uw account. U dient uw computer zo in te stellen dat deze cookies accepteert.

Check: of uw computer cookies accepteerd
http://www.browserchecker.nl/cookies-aanzetten-enable

Op bovenstaande link vind u meer informatie over cookies en hoe u de instellingen van uw browser kunt aanpassen zodat ze wel worden geaccepteerd.

Andere websites bezoeken:

Zodra u een webshop bezoekt via shopfish, plaatsen wij een cookie op uw computer die er voor zorgt dat er bij een aankoop een korting wordt geregistreerd. Indien u een andere website bezoekt in de tijd tussen de klik van shopfish naar de webshop en de aankoop, loopt u het risico dat dit cookie overschreven wordt. Hiermee kunnen wij automatisch de aankoop niet meer volgen en dus geen korting aan uw account toevoegen.

Tip:
Klik vlak voor uw aankoop nogmaals op de "Ga naar webshop" button in shopfish en finaliseer vervolgens uw aankoop in het andere tabblad wat al geopend is.

Gemiste aankopen doorgeven:

Indien een aankoop niet is doorgekomen kunt u deze sturen via ons contact formulier. Het is hierbij belangrijk dat wij een orderbevestiging ontvangen en informatie over de datum en tijd van de aankoop. Wij zullen deze aankoop bij de webshop aanleveren. Terugkoppeling van een webshop kan soms wel tot 1,5 maanden duren.