Ik kan niet inloggen?

Indien u niet kunt inloggen bij shopfish kan dit verschillende redenen hebben.

Nieuwe gebruiker:

Nieuwe gebruikers dienen zich eerst te registreren bij ShopFish. Na een succesvolle registratie sturen wij een verificatie email. Het zou kunnen zijn dat deze in uw Junk/Spam folder terecht kan komen. Bij Gmail kan onze verificatie email in het tab promoties terecht komen.

Voeg shopfish in dit geval toe als vertrouwd contact en druk op de activatie link en de email. U zou nu moeten kunnen inloggen met uw gekozen wachtwoord en email adres.

Facebook login:

Indien u gebruik maakt van facebook voor het inloggen of aanmaken van een account is een verificatie email niet nodig. Let er wel op dat u op uw computer bent ingelogd bij uw eigen facebook account.

Wachtwoord vergeten:

Indien u uw wachtwoord niet meer weet kunt u gebruik maken van de " wachtwoord vergeten klop" boven in het menu. Wij versturen u dan direct een email met daarin uw nieuwe wachtwoord.

Nog steeds niet mogelijk?

Neem contact met ons op